Workshop Improviserend een verhaal vertellen

18 november 2017 10:00 tot 25 november 2017 16:00 Bewaar de kalender

Bij Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht

Geplaatst door Raymond den Boestert

Hoe zorg je ervoor dat een geïmproviseerd verhaal lang en spannend genoeg blijft. Hoe bedwing je je originaliteit, zodat het verhaal zich kan ontplooien. Langs welke wegen kun je zo’n verhaal ontwikkelen. Vragen genoeg om een interessante workshop te vullen.

"Improvisatie is de vaardigheid uit de enorme bibliotheek van ervaringen en informatie die je in je hoofd hebt precies die elementen te kiezen die interessant zijn om te delen met het publiek."
(Michael Schumacher, danser en choreograaf).

Docent: Ajen Uittenbogaard.

Klik voor de praktische informatie en de opbouw van de workshop op de link: http://vertelacademie.nl/lesaanbod/alle-workshops/80-improviserend-een-verhaal-vertellen#praktisch

2017-11-18 10:00:00
2017-11-25 16:00:00

zaterdag 27 januari 2018: Erwaseens Vertel Event in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Meer informatie in de agenda.

op en rond 20 maart 2018: Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl)

de datum voor de ontmoetingsdag in 2018 wordt nog vastgesteld.