Mieras & Mare: afscheid van Mirjam Mare als voorzitter van Stichting Vertellen

Waardering:

UITNODIGING

MIRJAM MARE

Na 15 jaar actief te zijn geweest voor Stichting Vertellen – waarvan de laatste 7 jaar als voorzitter – draagt Mirjam Mare het stokje over aan Esther Kornalijnslijper. Als afscheid wil ze een bijzondere middag aanbieden met een speciale gast die weer eens totaal anders naar het Vertellen kijkt, én met de vertellers waar ze zo heerlijk mee heeft samengewerkt in de afgelopen decennia. Fantastisch is ook dat Mia, Pauline en Eric aan deze middag willen meewerken!

Meer over Mirjam op www.mareverhalen.nl

neemt afscheid als

voorzitter van Stichting Vertellen

met het inspirerende afscheidsprogramma

MIERAS EN MARE

In zijn lezingen confronteert deze wetenschapsjournalist ons met onze eigen hersenen. Op inspirerende wijze verhaalt hij over de spelende mens, de verteller in ons hoofd en de noodzaak van verhalen voor onze identiteit. "Verhalen helpen ons stevig in onze eigen schoenen te staan." Mieras heeft verschillende boeken op zijn naam staan met boeiende thema’s zoals De Liefde: 'Liefde, wat hersenonderzoek onthult over de klik, de kus en al het andere.' Meer over Mark Mieras op:www.mieras.nl

op zaterdag 30 MEI 2015 in Theaterhuis De Berenkuil Biltstraat 166 Utrecht

13.30: inloop met koffie/thee

14.00: start

14.15: interactieve lezing door Mark Mieras

15.45: pauze

16.15: drie topvertellers: Mia Verbeelen, Pauline Seebregts en Eric Borrias

17.00: borrel

18.00: einde

Kom je ook? Graag aanmelden via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. én overmaking van de kosten op NL43 TRIO 0198 0974 17 op naam van Stichting Vertellen en o.v.v. afscheid Mirjam Mare. Voor Vlaanderen is de BIC: TRIO NL2U.

De kosten zijn €10,- (incl. btw) voor participanten. Niet-participanten betalen €20,- (incl. btw). Nog geen participant? Word vóór 30 mei a.s. participant en betaal €30,- (incl. btw) voor deze middag én acht maanden participantschap (jaarcontributie €55,-). Meer informatie over voordelen en aanmelden: http://stichtingvertellen.nl/aanmelden

Cadeautip: uiteraard is je aanwezigheid een cadeau! Mocht je meer willen doen dan wordt een (kleine) extra bijdrage voor het mogelijk maken van deze bijzondere middag zeer gewaardeerd!

Theaterhuis De Berenkuil (www.deberenkuil.nl) is goed te bereiken met trein en bus. Als je met de auto komt kijk dan eens op: www.penrutrecht.nl. De mogelijkheid om aan de rand van de stad te parkeren (bijv. P+R de Uithof) en over te stappen op de bus is goedkoop en snel. (Parkeren en reizen € 5,-).

2015-05-30 13:30:00
2015-05-30 18:00:00