Vertel Event 2017

info@stichtingvertellen.nl

Categorieën: Vertelagenda

Waardering:

Hét jaarlijkse Vertel event van de Stichting Vertellen komt er weer aan! En wel in de thuishaven van Vertelambassadeur van het Jaar 2016 Eric Borrias: in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Eric heeft het middag- en avondprogramma gevuld met verhalen en betekenis, en ook met de zoektocht naar antwoorden op de vraag: 'Welke verhalen vertellen we in deze tijd? En hoe zetten we dat op de kaart?' Daarnaast is er ruimte voor ontmoeting door de inloop van een uur, een middagpauze, en bijna twee uur de tijd om te borrelen en te eten. En niet te vergeten wordt de Vertelambassadeur van het Jaar 2017 bekend gemaakt! Wie van de drie genomineerden – Veerle Ernalsteen, Erik van Dort of Pauline Seebregts – zal met Eric op de tandem stappen om het vertellen in Nederland en Vlaanderen in 2017 verder te bevorderen en promoten?

Met in de middag medewerking van Mark van Dooren (directeur Gelderlandfabriek), Christel Tijenk (Herinneringscentrum Kamp Westerbork), Jordy Roeten en Joren Menkveld (Jonge Vertellers van het Jaar 2015/16), Maarten van Rompaey (Grijze Kanarie winnaar 2016) en Frans de Vette (Oeuvreprijs winnaar).

’s Avonds – na een Italiaans buffet verzorgd door het inpandige restaurant Una Volta – een interactief panel begeleid door Nancy Wiltink met Mirjam Mare, Anne van Delft, Raymond Den Boestert, Mia Verbeelen en uiteraard Eric Borrias, waarin ze samen met het publiek zullen nadenken en praten over 'de stamelende mens'.
Het Event wordt afgesloten met een voorstelling door Fred Delfgaauw. Wie hem ooit aan het werk heeft gezien, is verkocht. Een tovenaar met woorden, stem en poppen. Poppen die geen pop meer zijn, maar mensen van vlees en bloed!

In de bijlages hieronder - onder het google map kaartje - vind je het volledige inhoudelijke programma en ook de praktische informatie over inschrijving en betaling.

Inmiddels staat de teller op ruim 130 aanwezigen! Wil je hier ook bij zijn  - en je bent van harte welkom! - meld je dan i.v.m. de catering aan vóór maandagochtend 23 januari a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je nog geen participant en wil je ook van de korting voor o.a. dit Vertel Event genieten én de missie - Vertellers worden gehoord! - van Stichting Vertellen ondersteunen? Meld je dan aan via de website (investering: 55 euro per jaar).

We kijken uit naar een mooi Event. Naar een feestje in de Gelderlandfabriek!

Like Stichting Vertellen op Facebook

Vertel Event 2017 op Facebook: nodig je vrienden uit!

Stichting Vertellen op Twitter: @InfoVertellen #VertelEvent2017

2017-01-28 13:00:00