Vertelpodium Het Lopende Vuur presenteert

Vertelpodium Het Lopende Vuur presenteert

03 november 2017 20:00 tot 03 november 2017 22:00 Bewaar de kalender

Bij Nieuwstraat 26 in Den Bosch. Nieuwstraat 26, 5211 NL 's-Hertogenbosch, Nederland

Geplaatst door Mieke Aalderink

 

Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch nodigt je uit om te komen luisteren naar verhalen van de Vlaamse Katty Wtterwulghe. Ze zal ons verrassen met de ongekuiste versie van de bekende vertelling van de schone slaapster kent: Thalia, Sol & Lune: een verhaal van Italiaanse oorsprong. Prins Omar Bangebroek, een verhaal met Marokkaanse roots, gaat over angst en opgroeien, en over liefde, maar toch vooral over angst. . . of eerder toch over liefde?
Katty is een fantastische verhalenverteller. Ze vertolkt, presenteert, creëert, speelt en schrijft teksten. Ze vertelt verhalen over de grote en de kleine kantjes van de mensen, voor jong en oud(er). Verhalen vol humor die ook de ernst niet uit de weg gaan.
Katty (master in woord-drama & bewegingsexpressietherapeute) geeft ruim 25 jaar les aan de stedelijke academie voor muziek-woord-beeld van Ekeren.
Meer over Katty is te vinden op www.academie-ekeren.be / over Katty: www.kerkstraat50.com

Voor de pauze vertelt Mirjam Mare ‘Freyja en de Brisingamen, een oeroude Noordse mythe,  waarin de bloedmooie godin een bedenkelijke afspraak maakt met vier afzichtelijke dwergen diep onder de aarde.

Het adres is: Nieuwstraat 26, 5211 NL in Den Bosch! We worden die avond hartelijk ontvangen door de familie Krielaars. De eerste verhalenavond van het seizoen was een groot succes. Zorg dat je op tijd bent voor een mooie plaats. Reserveren mag, maar hoeft niet.

De vertelavonden van ‘Het Lopend Vuur’ inspireren, verwonderen en zijn aangenaam verwarmend, voor jong en oud. Iedereen is welkom. Entree is € 7,50

 

Voor contact en meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en www.hetlopendevuur.nl

2017-11-03 20:00:00
2017-11-03 22:00:00