Vertelpodium Het Lopende Vuur

Vertelpodium Het Lopende Vuur

05 januari 2018 20:00 tot 05 januari 2018 22:00 Bewaar de kalender

Bij Redemptoristenpad 110 Den Bosch Redemptoristenpad 110

Geplaatst door Mieke Aalderink

Het Lopende Vuur presenteert De Jonge Verteller van het Jaar 2017

Vrijdagavond 5 januari om 20.00 uur in Den Bosch

 

Joren Menkveld opent Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch in het nieuwe jaar. Joren is met zijn 24 jaar, met recht een verteller van de nieuwe generatie.

Hij baant zich een pad door zijn jonge leven met zijn verhalen als tomtom. De ene keer wijzen ze hem de goede weg, een andere keer wordt hij uitgedaagd flink bij te sturen.

In 2016 werd hij “jonge verteller van het jaar” op het Amsterdam Storytelling Festival. Dat opende voor hem de weg naar het grotere publiek en langzamerhand bespeelt hij verschillende podia en treedt op tijdens festivals.

 

Joren vertelt een tweetal verhalen over schoonheid in het gewone leven. Het ene verhaal vanuit de lach en het ander vanuit de traan. Beide laten ze iets zien van de kracht van het gewone leven.

In ‘Doelpunt van het jaar’, een verhaal van Toon Kortooms zijn we getuige van de belangrijkste voetbalwedstrijd die Peelland kent: de strijd om de wisselbeker. Het bloed begint te koken, het zweet te stromen, de tranen te rollen (van het lachen), terwijl we toeleven naar de ontknoping. Wie mag zich het komend jaar voetbalkampioen van Peelland noemen.

‘Vrienden in hart en haren’, van Annette Smith vertelt over een opgroeiende vrouw,  Janet, die op school steeds meer vastloopt, hoe hard ze ook werkt en hoeveel bijles ze ook volgt. Dag in dag uit wordt ze geconfronteerd met wat ze niet kan. Tot er een onwaarschijnlijke vriend opduikt….

 

Dit alles speelt zich af op Redemptoristenpad 110 in Den Bosch! We zijn 5 januari te gast bij Annelies Ophey. De vertelavonden worden goed bezocht. Kom op tijd bent voor een mooie plaats. Reserveren mag, maar hoeft niet.

De vertelavonden van ‘Het Lopend Vuur’ inspireren, verwonderen en zijn aangenaam verwarmend, voor jong en oud. Iedereen is welkom. We beginnen om 20.00 uur. Entree is € 7,50

 

Voor contact en meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en www.hetlopendevuur.nl

2018-01-05 20:00:00
2018-01-05 22:00:00