Workshop Podiumpresentatie voor vertellers

23 september 2017 10:00 tot 23 september 2017 17:00 Bewaar de kalender

Bij Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht

Geplaatst door Raymond den Boestert

Een verhaal levendig over het voetlicht brengen, in een open wisselwerking met luisteraars en dan liefst ook nog zonder plankenkoorts; grote acteurs lijken dat spelenderwijs te kunnen.

Is dat ook voor vertellers weggelegd? Jazeker! Walter Roozendaal schreef het Handboek Podiumpresentatie en ontwikkelde workshops voor uiteenlopende doelgroepen, van amateuracteurs, vertellers tot professionele musici. De warming-up, opkomen, een voorstelling starten, applaus ontvangen en aankondigingen doen zijn voorbeelden van onderwerpen, terwijl de persoonlijke presentatie steeds centraal staat.

Deze workshop is ook interessant voor mensen die regelmatig grote groepen toespreken of presentaties geven.

Docent: Walter Roozendaal.

Klik voor de praktische informatie en de opbouw op de link: http://vertelacademie.nl/lesaanbod/alle-workshops/74-podiumpresentatie-voor-vertellers#praktisch

2017-09-23 10:00:00
2017-09-23 17:00:00

op en rond 20 maart 2017: Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl

zaterdag 20 mei 2017: Ontmoetingsdag in Utrecht m.m.v. Vertelkring Delft.

zaterdag 7 oktober 2017: Ontmoetingsdag in Antwerpen bij zusterorganisatie Van Stoel tot Stoel.

zaterdag 27 januari 2018: Erwaseens Vertel Event in de Gelderlandfabriek in Culemborg.