ZOMER Basiscursus verhalen vertellen - Utrecht

14 augustus 2017 11:00 tot 17 augustus 2017 16:30 Bewaar de kalender

Bij Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht

Geplaatst door Raymond den Boestert

Het onderwerp van de basiscursus is beeldend vertellen. Hierbij wordt een bestaand verhaal door de deelnemer naar eigen hand gezet. In deze training komen de grondbeginselen van het verhalen vertellen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. De cursus wordt afgesloten met een presentatie aan de eigen groep.

Kijk hier voor meer informatie.

Voor wie? De basiscursus is geschikt voor iedereen die aan de slag wil gaan met het vertellen van verhalen! Je hebt geen vertelervaring nodig om deze cursus succesvol te kunnen volgen.

Docent: Raymond den Boestert.

Cursus inclusief lunch en picknicktafel.

2017-08-14 11:00:00
2017-08-17 16:30:00

op en rond 20 maart 2017: Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl

zaterdag 20 mei 2017: Ontmoetingsdag in Utrecht m.m.v. Vertelkring Delft.

zaterdag 7 oktober 2017: Ontmoetingsdag in Antwerpen bij zusterorganisatie Van Stoel tot Stoel.

zaterdag 27 januari 2018: Erwaseens Vertel Event in de Gelderlandfabriek in Culemborg.