Workshop Corporate Storytelling voor Zzp'ers

Workshop Corporate Storytelling voor Zzp'ers

30 september 2017 10:00 tot 30 september 2017 17:00 Bewaar de kalender

Een goed verhaal dat het hart van de zaak raakt!

Neem eens de proef op de som; stap op een maandagochtend in de lift van een willekeurige kantoorkolos op een bedrijventerrein en druk op het knopje voor de bovenste etage. Vraag vervolgens aan de persoon naast je waar zijn bedrijf precies voor staat. Waarschijnlijk vertelt jouw reisgenoot, nog voordat de bovenste etage is bereikt, in een paar prachtige volzinnen precies wat de business van de onderneming is. Want managers en directeuren van grote bedrijven worden er in getraind om, desnoods tijdens een reis per lift, kernachtig hun boodschap uit te dragen.

In de workshop Corporate Storytelling voor zelfstandigen (zzp'ers) gaan we een stap verder.
De deelnemers gaan op zoek naar het unieke verhaal achter hun onderneming, zodat ze dit verhaal effectief en op een authentieke manier kunnen inzetten in hun externe communicatie.
Een zzp'er heeft namelijk iets in handen dat de manager of directeur van een grote onderneming vaak niet heeft: hij of zij maakt deel uit van de (ontstaans)geschiedenis van het bedrijf.

Een goed verhaal raakt en inspireert. Een goed verhaal vertelt waar jij in je bedrijf voor staat, wat je te bieden hebt en wat jouw zaak zo uniek maakt. Hoe maak je dit verhaal? En hoe krijg je dat verteld?
In deze training leer je hoe je de krachtige elementen in jouw 'eigenzaakverhaal' kunt vinden, zodat je die ook op een authentieke manier kunt overbrengen aan verschillende doelgroepen, zoals klanten, collega's en netwerkpartners.

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met een kleine groep deelnemers. Zodat iedereen naar huis gaat met zijn of haar eigen bedrijfsverhaal!                                                                                       


Lees meer op de verschillende tabbladen op de website: http://www.vertelacademie.nl/lesaanbod/alle-workshops/107-corporate-storytelling-voor-zelfstandigen-zzp-ers

 

 
2017-09-30 10:00:00
2017-09-30 17:00:00

Agenda Stichtingsactiviteiten

op en rond 20 maart 2018: Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl)

de eerstvolgende ontmoetingsdag is op zaterdag 21 april 2018 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

zaterdag 26 januari 2019: Vertel Event in de Gelderlandfabriek in Culemborg.