Muze Muzette
Wonderlijke verhalen met wonderlijke muziek: Walter Roozendaal speelt ze en de accordeon vertelt ze mee!
Inspirerende coach van vertellers, koren en zangers; regisseur (muziek)theater
Noord-Holland

Over mij

Zie ook mijn website

enthousiaste verteller van verhalen met muziek
inspirerende coach van vertellers, koren en zangers
regisseur (muziek)theater

Muze Muzette is Walter RoozendaalTachtig paar wijdopen ogen, ademloos genietend - aan zo'n publiek is het heerlijk verhalen vertellen. Samen met mijn accordeon, die je verleidt tot luisteren in nog diepere aandacht.
Meer over voorstellingen

Handboek Podiumpresentatie: klik hier voor meer informatieGraag coach ik je om jezelf in de schijnwerpers te zetten. Als koor, zanger, musicus, of collega-verhalenverteller. Voor jouw persoonlijke presentatie vertaal ik mijn vak in heldere bruikbare vuistregels.
Meer over podiumpresentatie

Met net zulke vuistregels kun je anderen laten spelen. Op basisscholen, of andere plekken.
Meer voor het onderwijs

Mensen volledig open laten bloeien, of ze nu spelen, optreden of luisteren, dat is dus mijn vak. Een prachtig vak!
Meer over mijzelf

W.G.
Walter
Roozendaal
...
072-5619011
Hovenierstraat 75
1825 AB
Alkmaar

Sociale media

Vertelagenda

Evenementen aangemaakt

op en rond 20 maart 2017: Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl

zaterdag 20 mei 2017: Ontmoetingsdag in Utrecht m.m.v. Vertelkring Delft.

zaterdag 7 oktober 2017: Ontmoetingsdag in Antwerpen bij zusterorganisatie Van Stoel tot Stoel.

zaterdag 27 januari 2018: Erwaseens Vertel Event in de Gelderlandfabriek in Culemborg.