vertellers worden gehoord

Stichting Vertellen is een stichting van en voor vertellers.

- Ben je op zoek naar een verteller voor een evenement of wil je misschien een intiem thuisoptreden? Onder Vertellers presenteren de participanten van de Stichting zich.

- Ben je verteller en op zoek naar meer informatie of contact met gelijkgezinden? Kijk dan onder ‘Rondom’ of bij de cursussen in de agenda.

- Wil je als publiek genieten van wat er op het podium gebeurt? In onze agenda vind je vertelvoorstellingen en -festivals.

Elk jaar in januari vindt hét Vertelevent van de lage landen plaats. Daarnaast organiseren we ontmoetingsdagen voor vertellers. In maart besteden we aandacht aan Wereldverteldag, wat jaarlijks plaatsvindt op 20 maart.

Onder ‘Over ons’ lees je meer over onze doelstellingen en waarom je participant zou moeten worden van Stichting Vertellen.

De komende ontmoetingsdag vindt plaats op 28 september 2019 in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Lees meer op de pagina Nieuws

Het volgende Vertelevent staat gepland op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Op en rond 20 maart 2020 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).