vertellers worden gehoord

Welkom! Stichting Vertellen wil het verhalen vertellen in Nederland stimuleren en bevorderen onder het motto:

Vertellers worden gehoord

Luisteren naar een goed verhaal is genieten, maar ook zelf vertellen is heerlijk.

Op onze website vind je nieuws over onze activiteiten, maar ook waar je de kunst van het vertellen kunt leren, of waar je verhalen kunt vinden. Stichting Vertellen is ook initiatiefnemer van de werkgroep Wereldverteldag, die elk jaar 20 maart wordt georganiseerd.

Zoek je een verteller of wil je een vertelvoorstelling of een festival bezoeken, klik dan op de linkerkolom op ‘vertellers’ op ‘vertelagenda’ of ‘festivals’.

Nieuws op vertelgebied, over onze activiteiten en verslagen van ontmoetingsdagen vind je onder ‘nieuws’.

Ben je verteller en wil je andere vertellers ontmoeten? Kom dan eens naar onze ontmoetingsdagen. Je bent van harte welkom. Onder ‘ontmoetingsdagen’ vind je de aankondigingen en informatie.

Op en rond 20 maart 2019 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).

Het komende Erfgoed Vertel Event vindt plaats op maandag 20 mei 2019 (https://bit.ly/2NKXgFi).

De komende ontmoetingsdag zal plaatsvinden op 28 september 2019.

Het volgende Vertel event vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.