Basiscursus – 4 zaterdagen

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 00:00 on zaterdag, happening 3 times

One event on 11 december 2021 at 00:00

Het onderwerp van de basiscursus is beeldend vertellen. Hierbij wordt een bestaand verhaal door de deelnemer naar eigen hand gezet. In deze training komen de grondbeginselen van het verhalen vertellen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. De cursus wordt afgesloten met een presentatie aan de eigen groep.
Voor wie?
De basiscursus is geschikt voor iedereen die aan de slag wil gaan met het vertellen van verhalen. Je hebt geen vertelervaring nodig om deze cursus succesvol te kunnen volgen. We verwelkomen regelmatig leerkrachten, gemeenteraadsleden, marketeers, (groot)ouders, stadsgidsen, communicatie-professionals, leden van vertelkringen, ondernemers, predikanten, leidinggevenden en liefhebbers van verhalen.
Ook deelnemers die al verhalen vertellen in hun werk of als hobby, kunnen de basiscursus volgen om hun vertelvaardigheden aan te scherpen.

Vertelacademie
Telefoon: