Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus Vertellen Vakantieweek

11 juli 2022 @ 08:00 - 17:00

€345

Wil je vakantie vieren en tegelijk iets nieuws leren? Dan is dit iets voor jou. De inhoud van deze cursus is hetzelfde als onze basiscursus verhalen vertellen, maar de lessen vinden plaats in vier aaneengesloten dagen.

Deze variant van de basiscursus wordt gegeven op Landcommanderij Alden Biesen (België, vlakbij Maastricht). In combinatie met onze tips voor logies in de omgeving heb je een perfect weekje uit. Uiteraard is de cursus ook gewoon toegankelijk voor mensen die in de regio wonen.

De basiscursus verhalen vertellen is geschikt voor iedereen die aan de slag wil gaan met het vertellen van verhalen. Tijdens de cursus komen de grondbeginselen van de kunst van het verhalen vertellen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. De cursus wordt afgesloten met een presentatie aan de eigen groep. Je hebt geen vertelervaring nodig om deze cursus succesvol te kunnen volgen.

De hier vermelde datum is de startdatum. Meer informatie over vervolgdata, inhoud en aanmelden vind je op de website van de Vertelacademie.

Gegevens

Datum:
11 juli 2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€345
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vertelacademie.nl/basiscursus/basiscursus-vakantieweek

Organisator

Vertelacademie
Telefoon:
030 3200766
E-mail:
administratie@vertelacademie.nl
Site:
https://www.vertelacademie.nl/

Overige informatie

Docent
Mia Verbeelen

Locatie

Kasteel Alden Biesen
Kasteelstraat 6,
Bilzen, 3740 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (89) 51 93 93
Site:
https://www.alden-biesen.be/