Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijbelverhalen vertellen

17 april @ 10:00 - 17:00

Je wilt graag Bijbelverhalen op levendige wijze kunnen vertellen. Omdat je ervoor gevraagd bent, omdat het bij je werk hoort of gewoon uit interesse. Maar waar begin je?
Je herinnert je vaag de verhalen uit je jeugd. Jonas in de walvis, Daniel in de leeuwenkuil, Jezus die over het water loopt, Adam en Eva. Verhalen waar je als kind ademloos naar kon luisteren, maar waarvan je je nu afvraagt, waar gaat dit over en kan ik dit zo nog wel vertellen?

Het kan ook zo zijn dat je nog nooit in aanraking bent geweest met verhalen uit de Bijbel. Hoe pak je dat eigenlijk aan?
Of je bent juist heel vertrouwd met Bijbelverhalen. Het is misschien wel dagelijkse kost.
Of nu het eerste of het laatste het geval is, Bijbelverhalen zijn fantastische verhalen om te vertellen. Eenvoudig is het niet: de teksten zijn niet makkelijk te doorgronden. Bovendien zijn er veel meningen, ideeën en interpretaties.

In deze workshop leer je hoe je het kunt aanpakken, ongeacht je achtergrond. Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in het vertellen van Bijbelverhalen en een basiscursus heeft gevolgd (bij de Vertelacademie of bij een andere professionele aanbieder van vertelscholing).

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vertelacademie.nl/kalender/evenement/368-bijbelverhalen-vertellen

Organisator

Vertelacademie
Telefoon:
030 3200766
E-mail:
administratie@vertelacademie.nl
Site:
https://www.vertelacademie.nl/

Overige informatie

Docent
Peterine Kooijmans