Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Couperus Culinair

22 oktober @ 17:00 - 20:00

€ 42,50

Na het grote succes van het Dahldiner en andere verteldiners trakteren de verhalenvertellers Frank Belt en Marjan Penterman u nu op het werk van één van Nederlands beroemdste schrijvers, Louis Couperus.
In zijn boeken wordt volop gegeten en gedronken. Van abrikozenbeignets tot pastei met macaroni, van sajoer gado-gado tot amandeltaart, van kardinaalswijn tot Vermouth Americano. Louis Couperus en zijn vrouw Elisabeth Baud hielden van lekker eten en drinken. Elisabeth hield zelfs een schriftje bij met hun favoriete recepten.
Dat schriftje was de basis waarop José Buschman ‘Couperus Culinair’ schreef, een kookboek waarin de verrassende verhalen van Couperus verbonden zijn met de recepten uit zijn tijd. Omdat de schrijver en zijn vrouw veel reisden is dat een heerlijk boeket van gerechten uit de Franse, Indische en Italiaanse keuken geworden.
Zo verscheiden als de smaak van Couperus zullen ook de verhalen zijn die Marjan en Frank tussen de gangen door vertellen. Verhalen die u misschien nog kent, maar ook werk van Couperus dat u zal verrassen. Maurits Boreel zorgt, met zijn vernieuwende, zelf gebouwde Protoon MIDI Viool, voor de eigenzinnige muzikale begeleiding.
Evelien en Nedja bereiden een heerlijk driegangendiner naar de smaak van Couperus.

Kaarten kosten € 42,50 (exclusief drankjes).
Betaling kan op 22 oktober bij De Enk, contant of per pin.
Reserveren uitsluitend per mail: info@deenkassendorp.nl .
Je kan kaarten kopen tot woensdag 19 oktober.

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
17:00 - 20:00
Kosten:
€ 42,50
Evenement Categorie:

Organisator

Frank Belt / Op Verhaal
Telefoon:
06-18750985
E-mail:
info@opverhaal.nl
Site:
www.opverhaal.nl

Locatie

De Enk
Enkstraat 67
Zwolle, 8012 VA Nederland
+ Google Maps