De beuk vertelt; verhalen van Esther de Jong

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een extra vertelavond van het Lopende Vuur in Den Bosch. Omdat er zoveel niet kon doorgaan het afgelopen seizoen en omdat de belangstelling van het publiek toch weer hartverwarmend groot was.
We nodigen je uit om te komen luisteren naar verhalen van Esther de Jong. Ze verhuisde vorig jaar van het centrum van Rotterdam naar een flat in Driebergen met uitzicht op bomen, met het bos voor de deur. Voor Esthers huis staat een enorme beuk met aan de voet van de stam dikke uitlopers als olifantspoten. Daar kan ze zitten, als in een stoel. En daar spreekt ze met de beuk in een
woordenloze, ongeschreven taal. De verhalen van de beuk komen van overal, uit alle windstreken, Esther deelt ze met ons.
Ze wordt muzikaal ondersteund en aangevuld met harp en zang van Anita van Leemput en Elske de Ruiter. Samen zetten ze een prachtige ontroerende voorstelling neer waarin de humor niet ontbreekt.
In het voorprogramma verwelkomen we Iris de Ruiter en Nanny de Bakker, beide vertellers van Vertelkring Delft, beide met een verrassend verhaal.

We worden 10 juni ontvangen in de huiskamer van Peter van Doremalen en Angela van den Tillaart, Redemptoristenpad 44, Den Bosch
De entree is € 10,00 (geen pin) inclusief koffie of thee.
Voor reservering en meer informatie info@hetlopendevuur.nl en www.hetlopendevuur.nl