ECHTIG én TECHTIG, vertelfestival

Affiche ECHTIG 2022 DEF 768×1086

Na het ongelofelijke succes van de eerste editie, organiseert het Kruibeekse vertelcollectief Wilder Eenhoor’n, op zaterdag 15 oktober, opnieuw het vertelfestival “ECHTIG én TECTHIG”!

De vertellers:

Er zijn WILDER EENHOOR’N vertellers en GASTVERTELLERS.

De WILDER EENHOOR’N vertellers zijn onze eigen doorwinterde vertellers van het Kruibeekse vertelcollectief, waaronder Meneer Zee. Deze vertellers vertellen uitsluitend op de door hun uitgekozen gelegenheden ter bevordering van het vertelde verhaal. Heel exclusief en heel uniek!

De GASTVERTELLERS zijn speciaal gevraagd voor het festival en zijn nationale kleppers uit het vertelmilieu. Wie ze nog niet aan het werk heeft gezien mag deze kans zeker niet laten liggen, wie ze al wel heeft gezien moet niet meer overtuigd worden. De gastvertellers die we dit jaar verwelkomen zijn: Veerle Ernalsteen, Tom van Mieghem, Marijke Goossens, De Verhalenkat, De Belleman en Fred Versonnen. Absoluut de moeite!

De omschrijvingen zijn van uit het hart en een beetje mysterieus opdat je ze zelf zou kunnen komen ontdekken op het festival!

Er zijn twee soorten vertellingen:
  • FAMILIE (van 14u tot 18u):
    Deze verhalen zijn geschikt voor jong (6+) en oud. We hanteren een minimum leeftijd van 6 jaar, dit om iedereen ten volle te kunnen laten genieten van een verhaal.
  • PITTIG (van 19u tot 23u):
    Dit zijn vertellingen die inhoudelijk ingewikkelder, ludieker of zelfs schunniger in elkaar zitten. Deze vertellingen richten zich voornamelijk op een volwassen publiek. Een absolute aanrader.

Ter verduidelijking, elk pikant verhaal is pittig maar niet elk pittig verhaal is pikant.

Dit evenement vindt plaats op verschillende locaties in Rupelmonde!

Ticketprijs: €5 per vertelling.