Festival Zeist Vertelt 2020 – AFGELAST

cz-folder-FZV2020-middag-web_Pagina_2

NB ivm Corona is dit evenement AFGELAST.

 

Verhalenliefhebbers opgelet!

Ieder jaar op 20 maart is het Wereld Verteldag. Op en rond die datum vertonen vertellers over heel de wereld hun kunsten aan de hand van een thema. Het thema van 2020 is “reizen”. Ook Zeist kent haar eigen traditie rond Wereld Verteldag: het jaarlijkse Festival Zeist Vertelt.

Dit jaar vindt Festival Zeist Vertelt plaats op zondag 15 maart.

Maar liefst 16 vertellers zijn overdag te beluisteren op het terrein van Bezoekerscentrum De Boswerf, Prins Bernardlaan 3 in Zeist. Van 12:00u tot 16:00u kun je genieten van een doorlopend verhalenprogramma voor volwassenen en kinderen in diverse sfeervolle binnen-locaties op het terrein.
Deze dag maak je een reis over het terrein: van Tipi naar Jachthut, van de Huiskamer naar het Verhalenlaboratorium, van de Verhaallijn naar het Theehuis. Binnen nemen de vertellers je mee op reis in je verbeelding. En wie weet waar je dan uitkomt? De mogelijkheden zijn onbegrensd.
De zestien vertellers uit de regio Utrecht en daarbuiten zullen hun kunsten komen vertonen, afgewisseld door vrolijke, akoestische muziekoptredens van onder andere Troupadour uit Utrecht. Bij de bar in het Bezoekerscentrum kun je iets lekkers te drinken en te eten kopen.
Zoals ieder jaar is de toegang tot het festival overdag gratis.

Maar dat is nog niet alles. Deze prachtige verhalen-dag wordt afgesloten met een Verhalen Diner in hotel-theater Figi. Vertelster Janneke Tanja vertelt daar haar verrukkelijke verhalen, afgewisseld door de smakelijke gerechten van een driegangen-diner. Het diner begint om 19:00u. De kosten zijn 44,50 Euro per persoon (CJP/Student/65+ 42,50 Euro). Opgeven: https://www.figi.nl/theater/2748/janneke-tanja-verteldiner

Het belooft een avontuurlijke dag te worden. Dus pak je koffers voor de reis en neem je familie en vrienden mee!

Leave your comment