Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gember en Citroenen presenteert: Nico “de verhalenman” Prins

19 januari 2020 @ 17:30 - 19:30

Nico vertelde al lang een goed verhaal voor jong en oud toen de 21ste eeuw nog moest beginnen. Hij begon begin jaren negentig als Nico de Verhalenman en speelde op festivals, feesten en partijen, op scholen en in biblioteken, noem maar op of hij heeft er wel gestaan. Hij is uitgegroeid tot een ouderwets vakman, een all rounder. Integriteit en authenticiteit zijn voor hem belangrijk in zijn werk.

Hij onderscheidt zich door eigenheid, veelzijdigheid, expressiviteit, internationaal werkveld en het gebruik van onmiskenbare droge Rotterdamse humor. Hij weet zijn publiek feilloos in te schatten. Op een natuurlijke manier knoopt hij oude wijsheden aan sterke verhalen en andersom in voorstellingen die perfect op maat zijn.

Nico kwam met “Maritieme- & scheepsverhalen” als thema

Behalve Nico hebben we Anita van Alphen uit Roosendaal teruggevraagd om vlieguren te maken.

Voor de muziek zorgt “De Drifft”; de band die we vorig jaar mei zo leuk vonden, dat we ze hebben terug gevraagd.

Nancy presenteert, Justus maakt maritieme gedichten Marin vertelt een verhaal dat plaats vind aan boort, tenminste …..

Vanzelfsprekend is er de traditionele Gember en Citroenen boterkoek van onze huiskoekenbakkers Meeuw en Koen.

Meestal blijft 2/3 van de aanwezigen gezellig natafelen. Een goede vegetarische dagschotel heb je in de Ruimte namelijk al vanaf €13,50 De kok zou het waarderen als je de maaltijd van te voren zou reserveren

Wat de entree betreft, we hopen dat je het leuk genoeg vindt, om na afloop €10,00 in de hoed te gooien voor de onkosten, maar we heten je ook van harte welkom als je dat een keertje niet kunt missen.

Gegevens

Datum:
19 januari 2020
Tijd:
17:30 - 19:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
Nico vertelde al lang een goed verhaal voor jong en oud toen de 21ste eeuw nog moest beginnen. Hij begon begin jaren negentig als Nico de Verhalenman en speelde op festivals, feesten en partijen, op scholen en in biblioteken, noem maar op of hij heeft er wel gestaan. Hij is uitgegroeid tot een ouderwets vakman, een all rounder. Integriteit en authenticiteit zijn voor hem belangrijk in zijn werk. Hij onderscheidt zich door eigenheid, veelzijdigheid, expressiviteit, internationaal werkveld en het gebruik van onmiskenbare droge Rotterdamse humor. Hij weet zijn publiek feilloos in te schatten. Op een natuurlijke manier knoopt hij oude wijsheden aan sterke verhalen en andersom in voorstellingen die perfect op maat zijn. Nico kwam met "Maritieme- & scheepsverhalen" als thema Behalve Nico hebben we Anita van Alphen uit Roosendaal teruggevraagd om vlieguren te maken. Voor de muziek zorgt "De Drifft"; de band die we vorig jaar mei zo leuk vonden, dat we ze hebben terug gevraagd. Nancy presenteert, Justus maakt maritieme gedichten Marin vertelt een verhaal dat plaats vind aan boort, tenminste ..... Vanzelfsprekend is er de traditionele Gember en Citroenen boterkoek van onze huiskoekenbakkers Meeuw en Koen. Meestal blijft 2/3 van de aanwezigen gezellig natafelen. Een goede vegetarische dagschotel heb je in de Ruimte namelijk al vanaf €13,50 De kok zou het waarderen als je de maaltijd van te voren zou reserveren Wat de entree betreft, we hopen dat je het leuk genoeg vindt, om na afloop €10,00 in de hoed te gooien voor de onkosten, maar we heten je ook van harte welkom als je dat een keertje niet kunt missen.

Overige informatie

Verteller
Nico Prins
Website verteller
https://www.verhalenboot.nl/Verhalenverteller.html

Locatie

De Ruimte at de verkeerstoren
Distelweg 83
Amsterdam, 1031 HD Nederland
+ Google Maps