Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gember en Citroenen presenteert: Tom van Mieghem

15 mei @ 16:30 - 18:30

€ 10,00

Vertelcafé “Gember en Citroenen” is een vertelcafé met Nederlandstalige fictieve en fantastische verhalen voor volwassenen.

Zondag 15 Mei hebben we als hoofd act mijn held TOM VAN MIEGHEM, de verteller/poppenspeler uit het Oost-Vlaamse Sinaï waar inmiddels al zo veel vertellers in de lage landen workshops bij hebben gevolgd. Tom treedt – naar mijn mening – veel te weinig op hier boven de grote rivieren, maar gelukkig komt hij bij ons (op de foto tijdens een vertelwandeling samen met trombonist Stefaan Blancke). Hij neemt Anuschka de Coster (uit het eveneens Oost-Vlaamse Sint-Niklaas) mee als support act. Anuschka is nog maar net begonnen met vertellen, maar doet het alsof ze nooit anders heeft gedaan. Toen ze haar verhaal oefende bij de vertel-werkplaats heb ik haar direct gevraagd voor Gember en Citroenen en tot mijn grote vreugd zei ze “JA”! De andere support act komt juist uit het hoge noorden. Egbert van Foeken is ook een nieuwe loot in het vertellersbos van de lage landen waar we nog veel van gaan horen en zien. Zelf zal ik tussendoor af en toe mijn gitaar ter hand nemen.

De entree is €10,00. Je kunt reserveren, door een email te sturen naar: info@marinmillenaar.nl

Na afloop is er de mogelijkheid om mee te eten (een eenvoudige vegetarische dagschotel à €12,50) waarvoor wel gereserveerd moet worden.

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
16:30 - 18:30
Kosten:
€ 10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.gemberencitroenen.nl/kalender/

Organisator

Gember en Citroenen
Telefoon:
0647072044
E-mail:
gemberencitroenen_vertelwerkplaats@outlook.com
Site:
https://www.gemberencitroenen.nl/

Overige informatie

Verteller
Tom van Mieghem
Website verteller
http://website.theaterhutsepot.be/

Locatie

De Ruimte at de verkeerstoren
Distelweg 83
Amsterdam, 1031 HD Nederland
+ Google Maps