Inspirerend Spreken in het openbaar

Ernst Weerstra -001 foto LR 0,5 MB La Luz Fotografie

Wil jij leren om een mooi en inspirerend verhaal te houden bij je presentatie?
Of vind je spreken in het Openbaar spannend en wil je met meer gemak en ontspanning zelf van je presentatie genieten?
Vrijwel iedereen die een toespraak of presentatie wilt houden, voelt zich nerveus of onzeker. Ben je bezorgd dat je onvoldoende de aandacht van de toehoorders vast kunt houden, of dat je iets verkeerd gaat zeggen?

Vertel authentiek, in contact en vanuit liefde voor wat je wil bereiken, en je bent inspiratiebron voor je toehoorders.

In deze workshop Inspirerend Spreken in het openbaar ervaar je hoe je met gemak kunt spreken en vertellen in het openbaar, wat je natuurlijke kracht is en dat je zelf van je presentatie kunt genieten.
In deze praktische workshop van mij ontdek je jouw natuurlijke kracht bij het spreken in openbaar, terwijl je dicht bij jezelf blijft. Je ontdekt te vertellen vanuit jouw verlangen of passie en over je droom of je missie.
Zo leer je op ontspannen en beeldende manier jouw verhaal tot leven te brengen voor je toehoorders, met een gezonde dosis spanning. Je werkt aan de voorbereiding van jouw verhaal, gebruik van anekdotes in je speech, de interactie met jouw publiek, en hoe je adequaat op vragen uit je publiek kunt reageren.

Ernst Weerstra geeft workshops en trainingen Vertellen en Inspirerend Spreken in het openbaar op scholen, in bibliotheken en organisaties.
Afgestudeerd aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, werkte hij 10 jaar als docent in het onderwijs.
Woensdag 1 april 2020
Woensdag 10 juni 2020
Woensdag 7 oktober 2020

Leave your comment