Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/stichting/domains/stichtingvertellen.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/stichting/domains/stichtingvertellen.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/stichting/domains/stichtingvertellen.nl/public_html/wp-content/plugins/participants-database/vendor/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/stichting/domains/stichtingvertellen.nl/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 259
Je Levensverhaal Herschrijven – Stichting Vertellen

• Dit evenement is voorbij.

Je Levensverhaal Herschrijven

15 maart @ 10:00 - 17:00

€ 148,

Wat is jouw levensverhaal? Wat vertel jij aan jezelf en anderen om te verklaren wie je bent en hoe ‘het’ zo gekomen is?
Hoe zou het voor je zijn als je jouw levensverhaal zo herschrijft, dat het een bron van jouw authentieke kracht wordt in plaats van oorzaak van je diepste verdriet?
Wat kan het je allemaal opleveren als jij de bewuste maker van je eigen verhaal kan worden.

Tijdens deze workshop word je je bewust van het ‘levensverhaal’ dat je in je mind onbewust hebt gecreëerd en dat als een rode draad door deze fase van je leven heen loopt. Je ontdekt welke gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden dit verhaal hebben gevormd, welke overtuigingen en aannames eraan ten grondslag liggen en wat de impact van dit verhaal op je huidige leven is.

Op basis van je verlangens, dromen en visie voor je leven, componeer je een nieuw “verhaal” met jezelf als “held” in de hoofdrol, een levensscript dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is. We gaan onze nieuwe verhalen ook aan elkaar vertellen.
In deze workshop dag ga je op basis van jouw verlangens, dromen en visie voor je leven, een nieuw “verhaal” componeren met jezelf als “held” in de hoofdrol. Een verhaal dat je ondersteunt om een leven te creëren en leiden dat je lief is. Natuurlijk gaan we onze nieuwe verhalen ook aan elkaar vertellen.
Meer informatie en aanmelden: https://zelfbewustacademy.nl/verhaal-van-mijn-leven/

Begeleiders; Deze dag wordt gefaciliteerd door Ernst Weerstra en Jolien de Jong, partners in Zelfbewust Academy.
Ernst is ervaren trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling ,verhalen vertellen en inspirerend spreken in het openbaar, en is lid van de Coaches-circle.
“Als facilitator breng ik vooral veel liefde, rust en ruimte. Ik ondersteun jou in je eigen proces, zodat je in contact met je verlangens kunt komen. En ik inspireer je in je verhaal.”
Jolien is professioneel coach en natuurvoedingsadviseur. Ze volgde de coach opleiding Co-Creatie en is lid van de Coaches-circle waarin haar ontwikkeling als coach centraal staat!
“Het is voor mij een prachtig cadeau om iemand te begeleiden die wil groeien, zichzelf wil ontwikkelen, resultaten wil behalen, en vooral: weer vol levenskracht door het leven wil gaan!”

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
Doorn, Nederland
Website:

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/stichting/domains/stichtingvertellen.nl/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13