Jonathan de Zeemeeuw, familie verteltheatervoorstelling 6+, 26-02-2023

ansichtkaart Jonathan voorzijde

Tip voor een leuke activiteit met de (klein)kinderen in de voorjaarsvakantie. Ga naar JONATHAN DE ZEEMEEUW. Een superleuke vertelvoorstelling in Theater Concordia in Haastrecht. Weer eens wat anders om de kinderen mee naar toe te nemen.
In deze sprankelende familievertelvoorstelling vol humor, vertelt en verbeeldt Niels Brandaan Cotterink het verhaal van Jonathan de Zeemeeuw. Jonathan is een jonge zeemeeuw en wil de beste vlieger van de wereld worden. Hij oefent dag en nacht en ontdekt fabelachtige vliegtechnieken.

Zijn vader stelt zijn prestigieuze vlieggedrag niet op prijs. Na een botsing van 560 km per uur is de maat vol. De vader van Jonathan stuurt hem weg. Dan begint voor Jonathan een lange eenzame reis rond de wereld. Pas als Jonathan Chang, de Blauwe Maanvogel ontmoet, bedenkt hij zich en keert hij terug.

NIELS BRANDAAN COTTERINK is een verhalenverteller en theatermaker in heel zijn wezen. Al ruim 25 jaar een meester in de vertelkunst, met een tomeloze verbeeldingskracht en rijke fantasie. Keer op keer weet hij met zijn fijnzinnige vakmanschap zijn publiek te verwonderen. Treed binnen in de wereld van de verbeelding!

 

Wanneer: 26-02-2023, 15.00 – 16.00 uur

Plaats: Theater Concordia,  Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht

Tickets: €7,50,  www.verhalencompagnie.nl/