Joris Lehr – Hamlet

Joris Lehr Hamlet
Zondagmiddag 13 december speelt meesterverteller Joris Lehr twee keer de klassieker Hamlet van William Shakespeare. Misschien denk je, dat is toch oubollig en zware kost. Niks is minder waar. De voorstelling is sprankelend en luchtig. Er zijn nog kaartjes via de website van de Verhalencompagnie te verkrijgen. Er is een voorstelling om 11.00 uur, 14.00 uur en om 15.45 uur.
Actie of geen actie, dat is de vraag…
De 16-jarige Hamlet is nog geen jaar op kostschool als hij het bericht van zijn vaders’ dood krijgt. Na een week reizen komt hij thuis maar dan blijkt zijn vader al begraven en zijn moeder hertrouwd met zijn oom Claudius. Die zichzelf ook nog eens tot koning heeft gekroond. Als Hamlet droomt dat zijn vader door Claudius is vermoord zet hij samen met Magnus, zijn vriend met wie hij samen op het kasteel is opgegroeid, alles op alles om de waarheid boven tafel te krijgen.
Joris Lehr
Joris Lehr is met 25 jaar theaterervaring een van Nederlands beste vertellers. Met bijna niets roept Joris hele werelden op. Zijn humor, durf, inlevingsvermogen en mimiek betovert jong en oud. Joris combineert in zijn fysieke speelstijl slapstick, mime, objectentheater en literatuur.

Leave your comment