Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Metamorphosen

16 februari 2020 @ 13:30 - 17:00

Gratis

De Metamorphosen van Ovidius bevatten een schat aan verhalen uit de Romeinse (en Griekse) oudheid. Verhalen over Goden en over mensen, over de macht van de liefde en de wanhoop waartoe zo’n liefde kan leiden. Hermine van Helden, Hans Platenkamp, AnneMargriet Veldhorst en Janneke Tanja staken de koppen bij elkaar, en kozen een aantal verhalen uit deze collectie die onderling op een verrassende manier samenhangen. Ze lieten er hun vier totaal verschillende vertelstijlen op los, met als resultaat een heerlijk lange voorstellingen die bij vlagen absoluut hilarisch is.

Vanmiddag spelen ze in het mooie Koetshuis in Park Randenbroek, op het podium ‘Verhalen in het Bos’. Ze nemen u 3 uur lang mee op reis in een wonderlijke wereld van Goden, mensen en monsters – uiteraard op gezette tijden onderbroken voor koffie, thee en wat lekkers.

Kaarten kosten € 25,-, inclusief de al genoemde versnaperingen, zijn te reserveren via info@theatertoermalijn.nl of 033 475 5706

NB: deze voorstelling is voor middelbare scholieren ook een mooie kennismaking met de Griekse mythologie, zij krijgen dan ook € 10,- korting op de entree-prijs.

Gegevens

Datum:
16 februari 2020
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Stichting Verhalenfontein
Telefoon:
06 125 14012
E-mail:
info@verhalenfontein.com
Site:
http://www.verhalenfontein.com

Locatie

Koetshuis Randenbroek
Heiligenbergerweg 115-119
Amersfoort, 3816 AJ Nederland
+ Google Maps