Online Vertelcafé Stichting Vertellen

20 maart @ 20:00 - 22:00

Gratis

Wereldverteldag staat voor wereldwijde verbinding door het vertellen van verhalen.
Elkaar live ontmoeten voor het delen van verhalen, zal dit jaar lastig worden, zeker in grote groepen. Stichting Vertellen organiseert daarom een online Vertelcafé, waar ieder vanaf zijn eigen bank aan deel kan nemen. Het Vertelcafé wordt gepresenteerd door Marin Millenaar en Saskia Bangma. De verhalen worden afgewisseld door live muziek.
Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar de verhalen die allemaal een link zullen hebben met het thema van 2021: “Een nieuw begin”.
Wil jij zelf graag een verhaal vertellen, meld je dan vooraf aan bij Marin Millenaar, via info@stichtingvertellen.nl.

Wil je wel vertellen, maar heb je nog wat drempelvrees om online te gaan vertellen? ‘s Middags organiseren wij een online werkatelier om je verhaal te oefenen, speciaal gericht op online vertellen. Zie voor meer info ons evenement “Werkatelier”.

Datum:
Tijd: