Ontmoetingsdag Stichting Vertellen

Overzicht 8 Competenties

30 september @ 10:00 17:00

Ontmoetingsdag Stichting Vertellen. 

Tijdens deze workshopdag verkennen we op een speelse, actieve en kleurrijke manier een competentiekader dat ontwikkeld werd voor het vakgebied van oral storytelling door de Federation for European Storytelling (FEST), en dat omgezet werd naar het Nederlands door de Vertelacademie.
Door te werken met landkaarten en speelkaarten ontdekken we waar onze interesses, kwaliteiten en uitdagingen liggen als verhalenverteller. Door korte oefeningen bij verschillende competentiedomeinen en competenties, leren we het competentiekader én onszelf beter kennen.
We zullen ontdekken dat elke verhalenverteller zijn unieke pad bewandelt en zijn unieke vingerafdruk ontwikkelt! En dat ‘Storytelling in 8 kleuren’ behalve een kleurrijk referentiekader ook een fijne inspiratiebron kan zijn!


Door wie?
Veva Gerard (B), woordkunstenaar en verhalenverteller, leerkracht storytelling aan de Podiumacademie Lier (B), occasioneel medewerker bij de Federation for European Storytelling.
Meer info
Alvast even het competentiekader bekijken of downloaden? Je vindt meer informatie op de website van de Vertelacademie.


Kosten en aanmelden
De kosten bedragen €15,- voor participanten (lid) van Stichting Vertellen. Ben je geen participant (geen lid) dan betaal je €25,- (beiden inclusief koffie/thee). Lunch zelf meenemen.
Aanmelden kan via onderstaande knop. Let op: per ticket betaal je €1,00 extra voor de digitale verwerking.

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
10:00 – 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://tinyurl.com/y7rr9vvu

Organisator

Stichting Vertellen
E-mail:
info@stichtingvertellen.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator
Biltstraat 166
Utrecht, 3572 BP Nederland
+ Google Maps