Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertelcafé Houten met Marin Millenaar

21 november 2020 @ 19:45 - 21:45

€ 5

We mogen! En wat een mooi programma!
Voor de pauze bieden we traditiegetrouw een open podium aan verhalenvertellers. Imke Abbas maakt nu van die gelegenheid gebruik.
Daarnaast geven we deze keer ruimschoots het podium aan de winnaar van de online-1-zin vertelwedstrijd georganiseerd door de Vertelacademie in samenwerking met Vertelcafé Houten. Vertellers werden hierin uitgedaagd om hun meeste pakkende openingszin online te zetten. Bernadet Van der Veen maakte indruk op ons! Bernadet vertelt voor ons het verhaal ‘De Tonnemannen’, een op waarheid gebaseerd verhaal wat zich afspeelt rond 1949.
De muzikale intermezzo’s worden deze avond verzorgd door Lynn Neslo. U kent haar misschien van de talentenjachten in Houten waar ze aan mee gedaan heeft. Deze avond zal ze akoestisch uitgevoerde popsongs laten horen.
Na de pauze is het podium geheel voor Marin Millenaar. We kennen Marin als een enthousiast, veelzijdig verteller. Hij boeit jong en oud met zijn verhalen, al dan niet aangevuld met muziek. In 2019 studeerde hij cum laude af aan de Stedelijke Academie voor Muziek, woord en dans in Lier met zijn voorstelling Augustus. Vanavond brengt hij ons een selectie van verhalen van de Schotse traveler en storyteller Duncan Williamson.

Gegevens

Datum:
21 november 2020
Tijd:
19:45 - 21:45
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aandeslinger.nl/programma/vertelcafe

Organisator

Vertelcafé Houten
E-mail:
vertelcafehouten@gmail.com
Site:
https://www.facebook.com/vertelcafeHouten

Overige informatie

Verteller
Marin Millenaar
Website verteller
https://www.marinmillenaar.nl/

Locatie

Theater Aan de Slinger
De Slinger 40
Houten, 3995 DE 3995 DE Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.aandeslinger.nl