Vertelpodium Het Lopende Vuur start nieuw seizoen

Chris

Verrassing en verbazing in woord en muziek

Bij Vertelpodium Het Lopende Vuur staan de stoelen weer klaar, op 1,5 m. deze keer. Op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur schraapt de eerste verteller zijn keel en begint. Chris De Backer zal ons verbazen met zijn grappige, ontspannende maar ook bloedernstige verhalen. Het stokpaardje van deze Vlaamse verhalenverteller is ‘het verkeerde been!’ Het kan alle kanten op in zijn verhalen, vaak pas bij de laatste zin.
Chris De Backer is een zeer veelzijdig én verrassende verhalenverteller die zowel voor kinderen als volwassenen zijn voorstellingen maakt. 15 oktober is hij in Den Bosch en neemt hij ons mee in de wonderlijke wereld van zijn verhalen met een staartje dat anders kwispelt dan je verwacht….
In het voorprogramma maakt singer-songwriter Leon Scherphof met ons een muzikale reis langs blues-, country- en folkmuziek.
Babs Post, stelt zich in haar spoken word-verhalen de vraag naar het ‘waarom’ van zaken die zo vanzelfsprekend lijken, maar ooit echt anders waren dan nu.

We zijn te gast bij Diana Manger, Zuid Willemsvaart 34, Den Bosch. We beginnen om 20.00 uur.
Toegangsprijs: €10,00 inclusief koffie of thee.
Reserveren is gewenst, i.v.m. de coronamaatregelen zal het publiek beperkter zijn dan anders. Reserveren kan via onderstaand emailadres. U bent meer dan welkom.

Voor contact en meer informatie info@hetlopendevuur.nl en www.hetlopendevuur.nl