VerVe op tournee

14 maart @ 09:30 - 17:00

Gratis

VerVe (kort voor Vertelclub Veldhoven) gaat op reis. Letterlijk. Want de vertellers maken vandaag een tournee langs woonhuizen van de plaatselijke stichting Severinus, die onderdak en verzorging biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Alle locaties hebben begin februari een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden als ze op zaterdag 14 maart tussen 9.30 en 17.00 uur vertellers op bezoek willen krijgen. Binnen een week waren de eerste 10 inschrijvingen al binnen, zodat de vertellers naar verwachting in teams op pad gaan.

Met de tournee viert VerVe niet alleen Wereldverteldag, maar ook het feit dat het precies 10 jaar geleden is dat de vertellers voor de eerste keer te gast waren in een woonhuis. VerVe op tournee is dan ook georganiseerd in samenwerking met de afdeling Vrije Tijd van Severinus.

Datum:
Tijd: