Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldverteldag Muzikale verhalenmiddag bij Vertelpodium Het Lopende Vuur

20 maart @ 14:30 - 17:00

Zondag 20 maart is het weer Wereldverteldag. Dan gaan over de hele wereld de vertellingen rond in alle talen. Het thema van dit jaar, ‘Verloren & Gevonden’, biedt ruimte voor een mooi scala aan verhalen. Van romantisch tot spannend, van lichtvoetig tot serieus.

Het programma van Het Lopende Vuur wordt uitgevoerd door vertellers uit alle windstreken; ook in Den Bosch is het Wereldverteldag.
Madeleine Nieuwlaat komt van over de grens, uit Vlaanderen, om ons twee intense verhalen uit de klassieke oudheid te vertellen, over machtige koningen, preutse koninginnen en intieme kostbaarheden.
Gery Groot Zwaaftink, met hart en ziel muzikant, troubadour én verteller maakt de reis vanuit de achterhoek. Hij vertelt én speelt zijn verhalen en begeleidt zichzelf daarbij op zijn gitaar.
Anne Margriet Veldhorst laat voor een middag Zuid-Limburg achter zich en brengt verhalen mee over haar opa die verloren raakte en 44 jaar later zichzelf terug liet vinden én over het loslaten van kinderen die uit huis uitgaan, uit het oog maar niet voorgoed. Haar verhalen worden ondersteund door de saxofoon van Guido Swart.
De middag wordt opgeluisterd met muziek en liedjes van Imke Dekker.

We zijn deze zondagmiddag met het vertelpodium in de Hofzaal van Huis73 aan de Hinthamerstraat 72-74 in Den Bosch. Het programma duurt van 14.30 tot 17.00 uur, de inloop is vanaf 14.00 uur

De entree is vrij, een vrijwillige donatie om je waardering te laten blijken wordt zeer op prijs gesteld. Voor koffie, thee of een wijntje in de pauze of vooraf kun je terecht in het Atrium van Huis73. Reserveren is wenselijk en kan via info@hetlopendevuur.nl . Voor meer informatie www.hetlopendevuur.nl

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.hetlopendevuur.nl/20-maart-2022-wereldverteldag/

Organisator

Het Lopende Vuur
E-mail:
info@hetlopendevuur.nl
Site:
www.hetlopendevuur.nl

Locatie

Hofzaal Huis 73
Hinthamerstraat 72-74
DenBosch, Noord-Brabant 5211 MR Nederland
+ Google Maps
Site:
www.hetlopendevuur.nl