• Dit evenement is voorbij.

Wereldwijd Vertelcafé Zeist

13 december 2019 @ 21:00 - 23:15

Verhalen verbinden, verhalen betoveren, verhalen verwarmen.

Op vrijdag 13 december vindt alweer het derde Vertelcafé Zeist van dit seizoen plaats. In de donkere dagen voor de Kerst bent u weer van harte uitgenodigd u te komen warmen aan ontroerende, spannende en grappige verhalen van onze vertellers.

Deze avond zullen vertellers Ronald van Gemeren, Vincent Wibier, Bastiaan de Zwitser, Imke Abbas, Margreet Maats en Anneke Brandt u meenemen op reis door uw verbeelding. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van duo Banus & De Ridder. Uw gastheer is Geerten van Gelder.

Het Vertelcafe vindt plaats op onze vertrouwde thuisbasis: het Torenlaantheater aan de Torenlaan, de zaal van het Zeister Mannenkoor. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open. Het programma begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:15 uur.

De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage voor de huur  van de zaal. En heeft u geen contant geld bij de hand, ook met uw bankpas kunt u nu een gift geven. Kom, luister en geniet.

Heeft u de smaak van verhalen te pakken? Noteer dan ook alvast de volgende data voor 2020 in uw agenda: 7 februari, 15 maart, 3 april, 6 juni, 12 september, 10 oktober en 27 november.

Datum:
13 december 2019