Winterverhaal: “Augustus”

Laureatenvoorstelling Woord Marin Millenaar ©Johan Van der dood-0041

Sfeervolle avond met verhalenverteller Marin Millenaar.

Eind december: buiten is het koud, de dagen zijn kort en de temperatuur schommelt rond het vriespunt. Hét moment voor de traditionele winterse verhalenavond in bibliotheek Leidschenveen. Marin Millenaar vertelt u op boeiende wijze het verhaal van Augustus. Een sfeervolle avond voor volwassenen (en kinderen vanaf 9 jaar), met chocolademelk en lekkers!
Van haardvuur tot haardvuur
Stel, dat je moeder in je oor zou fluisteren: “Wie in jouw ogen kijkt, zal onvoorwaardelijk van van je houden.” En stel, dat die wens uit zou komen! U volgt de levensloop van Augustus, van haardvuur tot haardvuur. Brengt de wens hem het geluk, dat zijn moeder hem zo gunde? Marin Millenaar geeft een eigentijdse draai aan het sprookje van Herman Hesse.

Verteller en muzikant
Marin Millenaar vertelt volksverhalen, sprookjes en fabels vanuit de hele wereld, maar ook fantastische, autobiografische, literaire en geïmproviseerde verhalen voor jong en oud. Elk verhaal bewerkt hij tot een vertelverhaal, waarbij hij het verhaal woorden geeft die passen bij het publiek en het moment. In veel verhalen maakt hij muziek.

Het evenement is gratis, maar er moet wel gereserveerd worden bij de bibliotheek

Leave your comment