Wereldwijd Vertelcafé: bijzondere verhalenavond in Den Bosch

20 maart 2019 19:30 tot 20 maart 2019 22:00 Bewaar de kalender

Bij Bibliotheek Den Bosch Hinthamerstraat, 5211 's-Hertogenbosch, Nederland

Geplaatst door Mieke Aalderink

Vertelpodium Het Lopende Vuur zet de deuren weer wijd open op 20 maart in de bovenkamer van de bibliotheek. Dit jaar staan ‘Mythes, legendes en heldendichten’ centraal. Verhalen van over de hele wereld verzameld en zorgvuldig gekozen tot een afwisselend programma. Lange en korte verhalen, lichtvoetig en serieus, spanning, romantiek en humor, aan alles is gedacht.

Dinsdag 20 maart vertelt de hele verhalen, dan is het weer Wereldverteldag! Vertelpodium het Lopende Vuur blijft niet achter en heeft zijn eigen wereldwijde verteltheater. In Den Bosch kan geluisterd worden naar een select gezelschap van vertellers uit Nederland en Vlaanderen. Mia Verbeelen en Veva Gerard van over de grens, Peterine Kooijmans en Eric Borrias uit eigen land bereiden zich voor om ieder van een fantastische vertelavond avond te laten genieten.

Ook de vertellers van Het Lopende Vuur zelf zullen hun steentjes bijdragen.

Er is muziek, er is koffie en thee én een extraatje. De entree is gratis. Om de onkosten te dekken is er een kistje voor een vrijwillige bijdrage. Inloop om 19.00 uur

Meer informatie is te vinden op www.hetlopendevuur.nl en www.wereldverteldag.nl

2019-03-20 19:30:00
2019-03-20 22:00:00

Op en rond 20 maart 2019 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).

Het komende Erfgoed Vertel Event vindt plaats op maandag 20 mei 2019 (https://bit.ly/2NKXgFi).

De komende ontmoetingsdag zal plaatsvinden op 28 september 2019.

Het volgende Vertel event vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.