Ontmoetingsdag Stichting Vertellen

28 september 2019 10:30 tot 28 september 2019 17:00 Bewaar de kalender

Hartelijk welkom op de ontmoetingsdag van Stichting Vertellen!

Rode draad van de dag:
“Hoe presenteer je je als verteller op het wereldwijde web? Welk verhaal vertel jij over jezelf?”

• Frederique te Dorsthorst, trainer, coach, verteller (www.vertelvrouwe.nl) zal ons begeleiden in de zoektocht naar dit verhaal. Wat maakt jou als verteller uniek? Waar zit de kracht van jouw verhaal en hoe breng je dat, bijvoorbeeld op het internet, onder woorden? Waarom moet die ene opdrachtgever juist jou benaderen voor zijn of haar vertelopdracht?

• Presentatie van de nieuwe website van Stichting Vertellen. Ben jij ook benieuwd hoe wij ons en daarmee ook jullie verhaal op onze vernieuwde website vormgegeven hebben? Op de nieuwe website kan jij je als verteller nóg beter presenteren!

Het is bijna traditie, een Masterclass Vertellen! Dit keer zal Walter Roozendaal (www.muzemuzette.com) dit onderdeel van de dag verzorgen. Wil jij gecoacht worden op je verhaal door Walter? Geef je op voor “Verhalen uit de Hoed” en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook nemen we deze dag afscheid van twee bestuursleden, Esther Kornalijnslijper en Wil Spronck.
Na jarenlange betrokken inzet, gaan zij het bestuur verlaten.
Tegelijkertijd kunnen jullie kennismaken met twee nieuwe bestuursleden, Francine de Graaf en Chrissy Flohr. Francine is als storyteller verbonden aan DISC in Den Haag. Chrissy is project manager Marketing en Communicatie bij de Nederlandse Kastelenstichting in Amersfoort.

We sluiten de dag af met de door Wil en Esther gekozen vertelvoorstelling “Kofferkind” van Katty Wtterwulghe. Katty (www.kerkstraat50.com) vertolkt, presenteert, creëert, speelt en schrijft teksten. Sinds 2018 trekt ze rond met haar vertelvoorstelling
‘Kofferkind / over de kracht van kinderen van gescheiden ouders’, waarin ze haar eigen verhaal aanvult met verhalen uit de wereld van de literatuur, de mythologie en volkscultuur.

10.00 – 10.30 uur : Inloop met koffie en thee

10.30 – 10.45 uur : Mededelingen bestuur Stichting Vertellen

10.50 – 12.20 uur : Verhalen ‘uit de hoed’, een Masterclass door Walter Roozendaal

12.30 – 13.15 uur : Lunchpauze met koffie en thee

13.20 – 13.40 uur : Presentatie nieuwe website Stichting Vertellen

14.00 – 15.00 uur : Workshop Frederique te Dorsthorst

15.00 – 15.20 uur : Pauze met koffie en thee

15.30 – 16.40 : Vertelvoorstelling “Kofferkind” van Katty Wtterwulghe

KOSTEN
Ontmoetingsdag: €25,00 (€15,00 voor participanten van Stichting Vertellen) Dit is inclusief koffie/thee/(door ons zelfgebakken!) cake.
Eenvoudige lunch: €5,00 (broodjes en krentenbollen; optioneel, je kunt ook zelf je lunch meenemen)

Aanmelden graag vóór 25 september. Je kunt dit doen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL43 TRIO 0198 0974 17, t.n.v. Stichting Vertellen o.v.v. je naam en ontmoetingsdag 2019 (en eventueel lunch).

2019-09-28 10:30:00
2019-09-28 17:00:00

De komende ontmoetingsdag vindt plaats op 28 september 2019 in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Lees meer op de pagina Nieuws

Het volgende Vertelevent staat gepland op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Op en rond 20 maart 2020 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).