photovisi collage Vertel Event 2019

We nodigen jullie van harte uit voor hét jaarlijks Vertel Event van Stichting Vertellen op zaterdag 26 januari 2019 in Culemborg. Voor de derde keer in De Gelderlandfabriek in Culemborg. Met dit jaar een inspirerend programma dat de voortgang en veelzijdigheid van vertellen op de kaart zet! Het wordt weer een dag waarin vertellers (in spé), docenten en organisatoren en geïnteresseerden bij elkaar komen voor inspiratie, informatie, lekker eten en tijd voor ontmoeting. Natuurlijk gaan we ook genieten van mooie en verrassende verhalen!

Een speciaal moment op deze dag wordt de aftrap van de nieuwe landelijke belangenorganisatie voor vertellend Nederland.

De afgelopen jaren waren er 120-140 bezoekers. Ben jij er dit jaar weer of ook bij? Van harte welkom! Zie de vertelagenda voor het complete programma of ga direct naar het online inschrijfformulier.

Oproep vertellers Dag van het Kasteel 21 mei 2018

combiplaatje

Save the date!

Op zaterdag 21 april a.s. is de volgende ontmoetingsdag van Stichting Vertellen. Vroeger dan in eerdere jaren omdat we graag met jullie verder praten over de rol van Stichting Vertellen in de vertelwereld anno nu in het algemeen, en de toekomst van het Vertelambassadeurschap in het bijzonder.
Daarnaast natuurlijk ruimte voor verhalen en ontmoeting in de inspirerende omgeving van broedplaats de Gelderlandfabriek!

Het bestuur van Stichting Vertellen is zich bewust van andere vertelactiviteiten op dezelfde dag, waaronder het Vertelfestival in Alden-Biesen, en zal daarom zorgen voor het rondsturen van een korte digitale vragenlijst voor de ontmoetingsdag. Zodat ieder een zegje kan doen! De antwoorden op de vragenlijst worden gebundeld en zullen onderdeel zijn van de brainstorm op de ontmoetingsdag.

Binnenkort meer informatie. Graag tot ziens in Culemborg!

kimeva 1 gecropt

Op zaterdag 21 april a.s. komen vertellers, organisatoren en geïnteresseerden uit Nederland en Vlaanderen weer bij elkaar in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Een dag vol verhalen, ontmoeting en inspiratie. Met: een Masterclass van Anne van Delft, een creatieve brainstorm, en een intense voorstelling door twee jonge verteltalenten uit de theaterwereld!

Meer informatie in de Vertelagenda. Inschrijven via het aanmeldformulier.

Van harte welkom! Graag tot dan!

 

vertellersheldenvanvandaag

Op zaterdag 27 januari 2018 gaan de deuren van de Gelderlandfabriek in Culemborg weer open voor het jaarlijkse Vertel Event van Stichting Vertellen!

Het wordt een middag en avond vol verhalen, inspiratie en ontmoeting waar vertellers, organisatoren en belangstellenden elkaar treffen. Dit jaar uiteraard met ruime aandacht voor het project Helden van Vandaag van Vertelambassadeur van het Jaar 2017 Pauline Seebregts. Op deze dag zal ook de korte film over het project in première gaan!

Ga naar de agenda voor meer informatie en inschrijven voor deze dag. Of ga rechtstreeks naar het inschrijfformulier.

Van harte welkom!

PS: lees hier meer over de vertellers van het project Helden van Vandaag.

Pagina 1 van 14

Agenda Stichtingsactiviteiten

Op maandag 20 mei 2019 vindt het tweede Erfgoed Vertel Event plaats. (https://bit.ly/2UYS3QR)

De komende ontmoetingsdag zal plaatsvinden op 28 september 2019 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Het volgende Vertelevent staat gepland op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Op en rond 20 maart 2020 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).