Nadat wij enige tijd geleden berichtten dat het Waterval Vertelfestival Zwolle genomineerd was als Beste Regio Evenement in de verkiezing van de nationale evenementen prijzen, is de uitslag van deze verkiezingen nu bekend geworden. Helaas is het Zwolse verhalenfestival geen eerste geworden, maar heeft wel de eervolle derde plaats bereikt.

Wij willen het festival in Zwolle feliciteren met deze erkenning van haar unieke en breed gedragen plaats in het culture leven van Zwolle en omstreken en met de belangrijke rol die het festival speelt in vertellend Nederland. Wij zien uit naar de komende editie van het Waterval Festival op 3 t/m 5 juni 2011.

De komende ontmoetingsdag vindt plaats op 28 september 2019 in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Lees meer op de pagina Nieuws

Het volgende Vertelevent staat gepland op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Op en rond 20 maart 2020 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).