← Terug naar Evenementen

Cursus Storytelling

3 februari @ 17:30 - 19:30
+ Google Maps

We gaan verhalen vertellen. Waargebeurde verhalen, fictieve verhalen, verhalen van lang geleden en verhalen van nu. We onderzoeken verhaalstructuren, improviseren met teksten en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je materiaal en je luisteraars. Ontspanning en bewust gebruik van lichaam, adem en stem helpen daarbij. Leer hoe je met jouw verhaal anderen kunt raken, overtuigen en inspireren!   De cursus duurt 6 weken en start op woensdag 3 februari tot en…

Cursus Storytelling

3 februari @ 17:30 - 10 maart @ 19:30
+ Google Maps

We gaan verhalen vertellen. Waargebeurde verhalen, verhalen van lang geleden en verhalen van nu. We onderzoeken verhaalstructuren, improviseren met teksten en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je materiaal en je luisteraars. Ontspanning en bewust gebruik van lichaam, adem en stem helpen daarbij. Leer hoe je met jouw verhaal anderen kunt raken, overtuigen en inspireren!

maart 2021

CURSUS STORYTELLING

10 maart @ 17:30 - 14 april @ 19:30
+ Google Maps

We gaan verhalen vertellen. Waargebeurde verhalen, fictieve verhalen, verhalen van lang geleden en verhalen van nu. We onderzoeken verhaalstructuren, improviseren met teksten en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je materiaal en je luisteraars. Ontspanning en bewust gebruik van lichaam, adem en stempelen daarbij. Leer hoe je met jouw verhaal anderen kunt raken, meenemen en inspireren!

april 2021

Cursus storytelling van 6 avonden

14 april @ 17:30 - 18 april @ 19:30
+ Google Maps

We gaan verhalen vertellen. Waargebeurde verhalen, fictieve verhalen, verhalen van lang geleden en verhalen van nu. We onderzoeken verhaalstructuren, improviseren met teksten en werken aan vorm, inhoud en presentatie. Verhalen gaan leven door een sterke verbinding met jezelf, je verhaal en je luisteraars. Ontspanning en bewust gebruik van lichaam, adem en stem helpen daarbij. Leer hoe je met jouw verhaal anderen kunt raken, overtuigen en inspireren!

+ Exporteer Evenementen