← Terug naar Evenementen

Herfstverhalen in het Bos

6 november 2019 @ 15:30 - 17:30
vrijwillige bijdrage

Park Randenbroek trekt zijn herfstkleuren aan en vijf vertellers laten herfstverhalen horen in het theatertje middenin het park. Tussen de verhalen is er live muziek. Voor alle verhalenliefhebbers van 7 tot 107 jaar.

februari 2020

Metamorphosen

16 februari 2020 @ 13:30 - 17:00
Gratis

De Metamorphosen van Ovidius bevatten een schat aan verhalen uit de Romeinse (en Griekse) oudheid. Verhalen over Goden en over mensen, over de macht van de liefde en de wanhoop waartoe zo’n liefde kan leiden. Hermine van Helden, Hans Platenkamp, AnneMargriet Veldhorst en Janneke Tanja staken de koppen bij elkaar, en kozen een aantal verhalen uit deze collectie die onderling op een verrassende manier samenhangen. Ze lieten er hun vier totaal verschillende vertelstijlen op los, met als resultaat een heerlijk…

maart 2020

Wereldverteldag in het Bos – AFGELAST

20 maart 2020 @ 20:00 - 23:00
vrijwillige bijdrage

Verhalen in het Bos presenteert: de vertelkringen van Amersfoort. De twee vertelkringen van Amersfoort voegen ter gelegenheid van Wereldverteldag hun maandelijkse vertelavonden samen en maken er een feestje van in Koetshuis Randenbroek. Leden van de kringen vertellen elkaar verhalen rond het mondiale thema voor Wereldverteldag: "Journey" Alle liefhebbers van verhalen zijn van harte welkom om mee te reizen in de wereld van verhalen. Toegang: vrijwillige bijdrage Reserveren is niet nodig.

+ Exporteer Evenementen