Gember & Citroenen met Frank Belt | Thema: "De geest geven"

Gember & Citroenen met Frank Belt | Thema: "De geest geven"

20 mei 2018 17:00 tot 20 mei 2018 19:00 Bewaar de kalender

Bij De Ruimte at de verkeerstoren Distelweg 83, 1031 HD Amsterdam, Nederland

Geplaatst door Marin Millenaar

info@marinmillenaar.nl

0647072044

http://www.gemberencitroenen.nl/

Dit seizoen wil Podium "Gember & Citroenen" hun groeiende publiek ook laten kennismaken met andere vertellers uit het Nederlandse taalgebied. 
Onder de aloude nieuw testamentische noemer: "De eersten zullen de laatste zijn en vele laatsten zullen de eerste zijn, presenteer ik hier vast de seizoensafsluiter.


Helemaal uit Harlingen is hier: Frank Belt

Begin jaren ’90 kwam Frank met het vertellen in aanraking via Karel Baracs, De Verhalenman. Na een aantal jaren vooral als leerkracht op zijn eigen school verteld te hebben, heeft Frank de leerroutes ‘Vertellen met en voor kinderen’ en ‘Vertellen voor groot publiek’ van de Vertelacademie gevolgd.

Met zijn verteltheater Op Verhaal geeft hij vertelvoorstellingen en workshops vertellen voor jong en oud.
Rode draad in al die jaren is zijn enthousiasme voor de verbeeldingskracht van verhalen. Dat enthousiasme wil hij graag delen.
Meer informatie over Franks activiteiten als verteller is te vinden opwww.opverhaal.nl. Ook is hij te volgen op Facebook, Instagram en Twitter (Op Verhaal).


Vanzelfsprekend zullen ook Nancy Wiltink en Marin Millenaar hun verhalen vertellenen, zal Justus Kops een gedicht voordragen en is er nog een open podium plekje, van 10 minuten, dat je kunt claimen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Ruimte biedt, naast het zaaltje waar wij optreden, een uitstekende bar, een prima keuken en een heerlijke sauna.

Entree is gratis, achteraf gooi je in de hoed wat het je waard was.

Tot dan!


2018-05-20 17:00:00
2018-05-20 19:00:00