Vertelvoorstelling De Derde Naam

Vertelvoorstelling De Derde Naam

23 februari 2019 20:15 tot 23 februari 2019 20:30 Bewaar de kalender

Bij Het Kamertheater Wagenvoortsdijk 8, 7218 MR, Almen

Geplaatst door Anne van Delft

https://www.annevandelft.nl/

Een intiem portret over de veranderende betekenis van wie je bent. Aanstekelijk en humoristisch verteld. In het meest idyllisch gelegen theatertje van Nederland, in Almen bij Zutphen. Piepklein, dus wel reserveren! http://www.kamertheater.nl/tickets-reserveren/

Het verhaal De derde naam vindt zijn wortels in een indiaanse vertelling. De eerste naam krijg je van je ouders, de tweede verdien je met iets dat je goed kan, de derde naam vertelt wie je werkelijk bent. Maar… die naam moet je zelf kiezen. Hoe doe je dat?

In dit tijdperk van fakenews gaat Anne op zoek naar haar ware naam. Onderweg vraagt ze het aan wijze schildpadden en boze godinnen, mythologische helden en dagelijkse uitblinkers. Maar niemand kan helpen, de keuze is aan haar! Ze groeit als vrouw, maar haar naam krimpt. Anneke, Anne, An. Wat blijft er van haar over als zij geen mooie derde naam vindt?

Anne is haar leven lang vertelster en heeft een sterke, eigen stijl. Grote verhalen van oude volkeren of kleine verhalen van gewone mensen brengt zij met haar eigenzinnige, persoonlijke stem dichtbij.

www.annevandelft.nl

2019-02-23 20:15:00
2019-02-23 20:30:00