Vertelcafé Houten met Bastiaan de Zwitser

13 november 2019 20:00 tot 13 november 2019 22:00 Bewaar de kalender

Als het buiten kouder wordt, is het tijd om je te laten verwarmen door mooie verhalen...Vertelcafé Houten komt er weer aan! Op woensdagavond 13 november starten we met een nieuw programma. Naast het alweer vertrouwde open podium met korte verhalen komt er dit seizoen elke avond een topverteller met een vertelvoorstelling!

Op 13 november vertelt Bastiaan de Zwitser het verhaal van Reintje de Vos. Een vrolijk en ondeugend meesterwerk voor jong en oud !.Bastiaan beoefent al jaren het ambacht van verhalenverteller. Daarbij reist hij door het hele land om scholieren, festivalgangers, senioren, Lionsclubleden en anderen met de mooiste verhalen te vermaken.

De avond vindt plaats in de Kleine Zaal van Theater aan de Slinger, aanvang 20 u. Toegang: E 7,50 incl. pauzedrankje. De kaartverkoop via de website van het theater https://bit.ly/2pJfAGI of op de avond zelf aan de kassa.

Reserveer ook vast onze volgende avonden op 18 januari en 22 april 2020, o.a. met Eric Borrias en Esther de Jong! Daarover later meer!

Heb je een boeiend verhaal en wil je dit een keer komen vertellen op het open podium, neem contact op met Saskia Bangma en Henk Gilhuis via onze mail. Je kunt ons volgen op FB@vertelcafehouten

2019-11-13 20:00:00
2019-11-13 22:00:00