Vrouwen met LEF! Peterine Kooijmans

Vrouwen met LEF! Peterine Kooijmans

22 november 2019 20:20 tot 22 november 2019 22:20 Bewaar de kalender

Bij Nieuwstraat 26 in Den Bosch. Nieuwstraat 26, 5211 NL 's-Hertogenbosch, Nederland

Geplaatst door Mieke Aalderink

Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch presenteert ‘Vrouwen met Lef!

Drie verhalen over drie krachtige vrouwen uit de bijbel, Hagar, Tamar en Ruth. Vrouwen die de moed hadden om de stem van hun hart te volgen. Vrouwen met LEF!

‘LEF!’ vertelt het verhaal van een moeder waarvan de dochters het huis uit gaan, in de hoop dat ze krachtig in het leven zullen staan en voor zichzelf op durven komen, toegewijd en oprecht.

Peterine is een veelzijdig vertelster, expressief, lichtvoetig en inspirerend. Meer over Peterine op www.peterinekooijmans.nl

 

In het voorprogramma zullen drie vertellers van de Vertelacademie in Utrecht acte de présence geven. Aaltje Segers vertelt het verhaal van ‘De Bramenplukker’, Anita van Alphen ‘De Jongen die altijd Pech had’ en Ineke de Jongh zal ‘Het Geheim van de Boer’ met ons delen.

Het komende seizoen zullen meerdere studenten van de vertelacademie onze gast zijn www.vertelacademie.nl 

 

De verhalen worden verteld in een gezellig huiskamer op Nieuwstraat 26 in Den Bosch. We worden weer gastvrij ontvangen door  Anke en Jan Krielaars met koffie, thee en een koekje in de pauze.

De toegangsprijs is € 10 inclusief. Reserveren is gewenst (de avonden worden druk bezocht) en kan via onderstaand emailadres. U bent meer dan welkom.


2019-11-22 20:20:00
2019-11-22 22:20:00