Over jou wil ik vertellen - een eervol in memoriam

05 november 2019 10:00 tot 26 november 2019 16:00 Bewaar de kalender

Over jou wil ik vertellen
Tweedaagse cursus in het maken van een in memoriam

In deze intensieve tweedaagse training gaan we aan de slag met het schrijven en presenteren van een in memoriam van iemand die je bij leven niet of nauwelijks kende.

We werken toe naar een helder en boeiend verhaal met diepgang en humor. Een verhaal dat dicht aansluit bij de overledene en zijn dierbaren. En dat je kan voordragen in een professionele context op een manier die bij jou past.

Een verrijkende training voor uitvaartverzorgers, ritueel- en woorddienstbegeleiders, uitvaartsprekers en ieder ander die vanuit zijn functie in korte tijd een levensverhaal moet schrijven. Ook gevorderde sprekers zijn enthousiast over deze training. Met nieuwe inspiratie en persoonlijke aandachtspunten maken zij een verdiepingsslag voor hun dagelijkse praktijk.

Wil je deelnemen? Laat het ons snel weten, we werken altijd met kleine groepen zodat er goede persoonlijke begeleiding is.

Over jou wil ik vertellen

Dinsdag 5 en 26 november 2019,
van 10:00 uur tot 16:00 uur
Tweedaagse training met tussentijdse opdrachten en individuele feedback
Maximaal 8 deelnemers
Theater de Blauwe Schuur, Culemborg
Prijs: €550,- exclusief BTW, inclusief 2x uitgebreide lunch. Eenmansbedrijven en particulieren kunnen contact met ons opnemen voor een aangepast tarief.

Voor meer informatie bel of mail ons gerust, of kijk op onze website.

Opgeven: bel Hester van Hasselt (06-41256076) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2019-11-05 10:00:00
2019-11-26 16:00:00

Op en rond 20 maart 2019 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).

Het komende Erfgoed Vertel Event vindt plaats op maandag 20 mei 2019 (https://bit.ly/2NKXgFi).

De komende ontmoetingsdag zal plaatsvinden op 28 september 2019.

Het volgende Vertel event vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.