Dagtraining Verhalen vertellen

Dagtraining Verhalen vertellen

Op 03 november 2020 Bewaar de kalender

Dagtraining verhalen vertellen onder begeleiding van Abe van der Veen. Abe is al meer dan achttien jaar een professioneel verteller die graag zijn vaardigheden met u deelt.

We gaan 's-ochtends bezig met de basis: stemgebruik , expressie, mimiek en beweging van je handen, gezicht en lijf. Ook kijken we naar je basishouding.

's-middags doen we oefeningen met emotie, visualisatie en uitbeelding: Ook komt contact met het publiek en hoe je omgaat met stoorzenders aan de orde. Verder gaan we bezig met hoe je de vijf zintuigen aan kan spreken in een verhaal.

We eindigen met het verhaal: We gaan bezig met een kort verhaal. Hoe bouw je het op, hoe onthoud je het en hoe kies je het juiste verhaal. Wat zijn de elementen die een verhaal boeiend maken? Hoe kan je je echt in een verhaal inleven?

De training is van 10:30 tot 16:00. Tussendoor is er een pauze van ca. 30 minuten (zorg zelf svp voor een lunch!) De kosten voor de training zijn 70 euro.

Opgave doe je door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer info zie: https://www.abedeverteller.nl/workshop-verhalen-vertellen/
-------------------------------------------------------------------------------------------
Wie meer wil kan ook de cursus verhalen vertellen doen. Deze zal op vier donderdagavonden te Amersfoort worden gegeven en wel op 6, 13, 20 en 27 februari 2020

In deze cursus leer je de basisvaardigheden voor het vertellen van een boeiend verhaal. Hier vindt je meer info: https://www.abedeverteller.nl/workshop-verhalen-vertellen/

2020-11-03 00:00:00
0000-00-00 00:00:00

Agenda Stichtingsactiviteiten

De komende ontmoetingsdag vindt plaats op 28 september 2019 in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Lees meer op de pagina Nieuws

Het volgende Vertelevent staat gepland op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Op en rond 20 maart 2020 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).