Over de verteller

Foto
Bedrijfsnaam
Verhalenderwijs
Voor en achternaam
Margot Vermeulen-Heijnen
Beschrijving
Mijn verhalen gaan via de lurven, de kladden en de maag naar het hart. En daar begint de liefde. Ware liefde, moederliefde dierenliefde, liedjesliefde, luisterliefde.   Het maakt niet uit. Het kan, het mag allemaal. Als je maar geniet! Ik vertel op scholen, feesten, in verzorghuizen, kerken en wijkgebouwen. Ik geef lezingen en kan ondersteuning bieden bij een uitvaart.  Ik verzorg op basisscholen workshops vertellen, toneelspelen en mindmappen. Voorstellingen kunnen worden aangepast aan ieders wens. Ook met muzikale begeleiding.
Publiek
kleuters, 6-9 jaar, 9-12 jaar, 12-16 jaar, kinderen, volwassenen, ouderen, ouderen met dementie, meertalig publiek, culturele bijeenkomsten, scholen, huiskamers, bedrijven
Toegepast vertellen
historisch erfgoed, vertellen van 4 tot 104
Opleidingen
Havo in Almelo, Pedagogische Academie in Hengelo
Vertelschool
Basiscursus vertelschool. Verdiepingscursus Vertelacademie. Leerroute 2 vertelacademie Leerjaar 4 & 5 aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier ( Belgié)
Ervaring
Ik sta gemiddeld 2 x per maand op de planken. Komend jaar ga ik 4 voorstellingen doen met verschillende orkesten in het kader van 75 jaar bevrijding.

Contact informatie

Plaats
Hengelo
Telefoon
0742569987
Mobiel