Wereldverteldag

Ieder jaar rondom 20 maart, Wereldverteldag, worden er wereldwijd verhalen verteld met eenzelfde thema. Het vertellen van verhalen verbindt mensen met elkaar!

De Stichting Vertellen wil vertellers de mogelijkheid geven om hun evenement in het kader van Wereldverteldag te delen. Daarvoor is een website gemaakt, met een kaart waarop iedereen zijn activiteiten in Nederland of Vlaanderen kan plaatsen. Zowel open als besloten activiteiten (bijvoorbeeld op scholen of in verpleeghuizen) kunnen daarop aangemeld worden.

Ook delen we regelmatig inspirerende berichtjes en aankondigingen van Vertelevenementen op de Facebookpagina van Wereldverteldag. Like en volg deze pagina voor de allerlaatste informatie!

Het thema voor 2020 is: Voyages

wereldverteldag stichting vertellen

Wereldverteldag

Er zijn op dit moment geen events gepland