Over de verteller

Foto
Bedrijfsnaam
Marin Millenaar
Voor en achternaam
Marin Millenaar
Beschrijving
Ik vertel volksverhalen, sprookjes en fabels vanuit de hele wereld, maar ook fantastische, autobiografische, literaire en geïmproviseerde verhalen voor jong (v.a. 4 jaar) en oud. In veel verhalen maak ik muziek, die daar dan integraal onderdeel van uitmaakt, maar ik doe ook optredens waarin de muziek voorop staat. Sinds 2014 organiseer ik met vertelcompaan Nancy Wiltink negen keer per jaar vertelcafé "Gember en Citroenen" met fictieve en fantastische verhalen voor volwassenen in Amsterdam Noord (elke 3e zondag van 16:30 -18:30 uur). Sinds 2013 organiseer ik maandelijks (elke eerste en derde dinsdag v/d maand van 20-22 uur) i.s.m. de Vertelacademie, de Gember en Citroenen Vertelwerkplaats, waar vertellers hun verhaal, of een fragment daarvan kunnen oefenen voor een groepje vertelcollega's, die daar op verzoek gerichte feedback over geven. Ook één op één coach/regisseer ik vertellers. In de zoektocht naar vorm en presentatie, van een (al dan niet fictief) verhaal en inspireer ik de verteller, om de achterliggende boodschap zo doeltreffend mogelijk over het voetlicht te brengen.
Publiek
kleuters, 6-9 jaar, 9-12 jaar, 12-16 jaar, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen, culturele bijeenkomsten, scholen, huiskamers, bedrijven, community art
Toegepast vertellen
vertellers, bedrijven, community art, ouderen
Opleidingen
HBO (pabo)
Vertelschool
2011-2016 Leerroute "Vertellen voor groot Publiek" (Vertelacademi) 2016-2019 "Storytelling" (Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans te Lier in België)
Ervaring
Ervaring met grote (ca. 250 mensen) en kleinere groepen, o.a. op basisscholen, instellingen, bibliotheken, boekhandels, bruiloften, 50+ verenigingen, vertelcafé's, festivals, zwembaden, huiskamers, theaters, vertelzolders, kraakpanden, parken, etc.

Contact informatie

Plaats
Amsterdam
Telefoon
0647072044
Mobiel