Over de verteller

Foto
Bedrijfsnaam
Caja van der Poel / MICHAELandCAJA
Voor en achternaam
Caja van der Poel
Beschrijving
Caja is verhalenverteller. Na het afronden van haar opleidingen aan De Acteerstudio (acteur) en De Amsterdamse Theater Academie (theatermaker) volgde zij de opleiding tot verhalenverteller aan "The International School of Storytelling" in Engeland. Nu vertelt zij verhalen over de hele wereld, zo was zij onlangs te zien in op festivals in Edinburgh, New York, Zwolle en London. Caja houdt ervan zich te verwonderen, daarom vertelt ze het liefst sprookjes. Sprookjes zijn de oudste verhalen die er bestaan, overgeleverd van generatie op generatie. Deze verhalen zijn door de eeuwen heen, zoals water door het zand, gezuiverd en verdiept, hierdoor zijn ze geschikt voor de aller kleinsten en de aller grootsten tegelijk.<br /> De magie, het reizen naar verre werelden en zelfs in de tijd, ontdekken hoe het een uit het ander voortvloeit en hoe het uiteindelijk allemaal wel weer goed komt (…meestal), het vult haar met enthousiasme en dat uit zich in haar vertelstijl. Na een uurtje luisteren naar Caja’s verhalen wandel je vol rijke, verse fantasie onze wondere wereld weer in.
Publiek
peuters, kleuters, 6-9 jaar, 9-12 jaar, kinderen, volwassenen, huiskamers, Engelstalig publiek, Erfgoedinstellingen, Musea
Toegepast vertellen
historisch erfgoed, Sprookjes voor alle leeftijden, Verhalenprogramma's voor kinderen 4-12 jaar, Engelstalig
Opleidingen
Amsterdamse Theater Academie Acteer Studio Den Haag
Vertelschool
International School of Storytelling
Ervaring
Verteller sinds 2008 met opdrachtgevers als Het Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum, STET-The English Theatre, Rijksmuseum De Gevangenpoort, Haags Historisch Museum, Museum Boijmans van Beuningen, Gemeente Den Haag, Odilia's Dagboek, De Tijdtrap, Kunstenaarsdorp Rijsoord en Bibliotheek Rotterdam.

Contact informatie

Plaats
Den Haag
Telefoon
Mobiel
0614459998