Over de verteller

Foto
Bedrijfsnaam
Krachtige woorden, sterke verhalen
Voor en achternaam
Giovanni masetti
Beschrijving
Ik ben Giovanni Masetti, Levensartiest en Creatieve duizendpoot. In die hoedanigheid doe ik verschillende projecten onder de naam “Krachtige woorden, sterke verhalen” en onder de werktitel “STERKSTE VERHALEN” Als levensartiest zie ik het als mijn missie om het orale verhaal te promoten. Dit eeuwen oude ambacht mensen amuseert, doceert en verbind. Het brengt mensen soms tot nieuwe inzichten en daarmee tot creatieve oplossingen voor hun dagelijkse uitdagingen. Als creatieve duizendpoot vind ik het geweldig om steeds nieuwe dingen te bedenken om het orale verhaal al dan niet met andere organisaties op de kaart te zetten. Ik organiseer geregeld activiteiten waarvoor ik vertellers benader en ze koppel aan andere disciplines zoals dans, muziek en andere podium kunsten. Ook vertel ik graag verhalen aan allerlei doelgroepen: voor kinderen zijn dit veelal theatrale vertelvoorstellingen en voor volwassenen is dat vaak intuïtief vertellen.
Publiek
kleuters, 6-9 jaar, 9-12 jaar, 12-16 jaar, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen, ouderen met dementie, nieuwe Nederlanders (vluchtelingen/asielzoekers), culturele bijeenkomsten, scholen, huiskamers, bedrijven
Toegepast vertellen
vertellers, bedrijven, levensloop, nieuwe Nederlanders (vluchtelingen/asielzoekers), ouderen, ouderen met dementie, All-rounder, True storytelling, Improv, Performance Art.Verhalen voor jong en oud, een verhaal voor (bijna) iedere gelegenheid.
Opleidingen
Vertelschool
Ervaring

Contact informatie

Plaats
Zaandam
Telefoon
0642800110
Mobiel