Aan tafel met Charles Dickens

Dickens www.denozem.com (102 van 109)-bewerkt

Aan Tafel Met Charles Dickens is een verteldiner, waarbij je het verhaal niet alleen hoort, maar ook echt beleeft. Luister, ruik, kijk je ogen uit en geniet van een lekkere maaltijd. En dat allemaal terwijl meestervertellers de verhalen tot leven laten komen.

Na het Dahldiner en Couperus Culinair neemt Op Verhaal je nu mee naar het Victoriaanse Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen. Aan de hand van Dickens’ verhalen struin je mee door Londen. Je voelt je samen met Oliver Twist ongemakkelijk in het donkere rovershol van Fagin en ruikt de geurige thee in de porseleinen kopjes van de rijke dames. Je hoort hoe men smult van een warme kom vol pens op een koude winterdag en hoe een klokkenspel zijn klanken over de straten laat stromen.

Het verteldiner Aan Tafel Met Charles Dickens is rijk aan klanken, geuren en smaken. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen de verhalen van Dickens tot leven, Onno van Tongeren verzorgt de muzikale begeleiding. De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek van Josephine Leeuwenhoek voor een smakelijk driegangendiner.